pühapäev, 22. veebruar 2015

Käsitöökaardid ja pildid

Vahel on mõnus vaikselt midagi nokitseda ja internetist leiab alati mõne huvitava idee, mida proovida. Kunagi ei tea ette, milline on tulemus ja esimeste katsetuste õnnestumine on 50:50. See just asja huvitavaks teebki. Pildid on kõnekamad kui sõnad:































































Olgem originaalsed ja tehke sõpradele/lähedastel erilisi kingitusi. Kui tekkis huvi, siis antud kaardid ja veel palju teisi on võimalik tellida e-maililt annika.sul@hotmail.com
Kõik kaardid valmivad käsitööna ja iga kaart on isikuline - ei ole kahte täiesti ühesugust. Samuti on võimalik valida ise suurus ja taustavärvid. Kaardid mahuvad tavalisse ümbrikusse ja saata saab nii tähitudkirjana kui lihtmaksikirjana.

Veel on välja pakkuda seinapildid, mida on erinevates suurustes. Mõned näited piltidena:







 Pilte on võimalik tellida eri suuruses ja erinevate tausta värvides. Samuti on välja pakkuda erinevaid raame - kerged ise valmistatud raamid nagu on näha piltidel, ovaalsed plastikraamid puidust raamid klaasiga või ilma. Alati on võimalik tellida ka vaid välja lõigatud pilt, mille saab omal soovil ja valikul kuhugi kaigutada. Võimalusi on erinevai ja neid on palju - laske fantaasial vabalt lennata.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar